Ложка для абсенту — це спеціальне пристосування для розчинення цукру. Конструкція та сутність самої ложки для абсенту дуже проста: вона складається з ручки та плоскої або трохи увігнутої ширшої частини, яка обов'язково має отвори. У ложку кладуть шматочок рафінованого цукру та розміщують над келихом. Потім повільно поливають цукор абсентом, який потрапляє в келих.Потом просто підпалюють просочений абсентом цукор. Цукор починає плавитися й стікає через отвори в келих.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Empire |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Довжина, мм | 170 |
Додатково | Можна мити в посудомийній машині |
Кількість в упаковці, шт | 1 |
Матеріал | Нержавіюча харчова сталь |
Тип | Барна Ложка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴